DRAVELJSKIH 8

Ljubljana, Šiška

Description of the real estate

Obveščamo vas o projektu DRAVELJSKIH 8 katerega začetek gradnje je poleti 2019. Vsi objavljeni podatki o projektu DRAVELJSKIH 8 so zgolj informativne narave. Nakup posameznih stanovanjskih enot bo mogoč šele po pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja in po sprejetju splošnih pogojev.LOKACIJA:V Ljubljanskih Dravljah ob  Plešičevi ulici se načrtuje izgradnja osmih stanovanj z vrtovi in terasami, ki so namenjena mladim družinam, medgeneracijskim skupnostim in tistim, ki želijo imeti mestni utrip in naravo v svoji bližini. Lokacija se nahaja v nepos...

Obveščamo vas o projektu DRAVELJSKIH 8 katerega začetek gradnje je poleti 2019. Vsi objavljeni podatki o projektu DRAVELJSKIH 8 so zgolj informativne narave. Nakup posameznih stanovanjskih enot bo mogoč šele po pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja in po sprejetju splošnih pogojev.

LOKACIJA:

V Ljubljanskih Dravljah ob  Plešičevi ulici se načrtuje izgradnja osmih stanovanj z vrtovi in terasami, ki so namenjena mladim družinam, medgeneracijskim skupnostim in tistim, ki želijo imeti mestni utrip in naravo v svoji bližini. Lokacija se nahaja v neposredni bližini vrtca, osnovne šole, trgovine, zdravstvene ambulante in postajališča BicikeLJ. Soseska je oddaljena 

1 min od OŠ Miška Kranjca, 3 min od ljubljanske obvoznice, 5 min od Koseškega bajerja, Rožnika, Šišenskega hriba in 9 min od mestnega središča.

STANOVANJA

V dveh dvostanovanjskih dvojčkih se nahaja 8 stanovanj. Dve stanovanji sta dvoetažni, dve pa se razprostirata čez 3 nadstropja. Dvoetažni stanovanji imata v pritličju izhod na majhen urbani vrt, troetažni stanovanji pa imata predvideno razkošno teraso.

Vsako stanovanje ima zagotovljeno 1 parkirno mesto v garaži in 1 zunanje parkirno mesto s predpripravo za polnjenje el. vozil. Stanovanja imajo ločen zunanji vhod, kar stanovalcem zagotavlja popolno zasebnost.

Tlorisna zasnova omogoča svobodno indivisualno oblikovanje posameznih prostorov in števila sob. Opremljena s sodobno ogrevalno in prezračevalno rekuperacijsko tehnologijo so stanivanja energetsko varčna in učinkovita.

ZDRAVO BIVANJE

Stanovanj, zgrajena iz človeku in okolju prijaznih materialov, brez škodljivih emisij zagotavljajo termalno ugodje in zdravo bivanje. Veliko naravne svetlobe, primerna osončenost, obilje zelenja in ir, so tiste prednosti, ki mestnemu stanovanju dodajo kakovost zdravega življenja in visoko bivalno ugodje.

Show more

Real estates

Internal identNo.SignAreaArea netStatusGround plan
PS316PTS8Apartment, 4-room183.88 m2Available
PS315PTS6Apartment, 4-room183.88 m2Available
PS314PTS7Apartment, 4-room174.38 m2Available
PS313PTS5Apartment, 4-room174.38 m2Available
PS312PTS4Apartment, 4-room183.88 m2Available
PS311PTS3Apartment, 4-room174.38 m2Available
SP2589PTS1Apartment, 4-room174.38 m2Available
SP2588PTS2Apartment, 4-room183.88 m2Available

Agent\is contact

Sabina Kuljaj

Licenca: 01735

Contact agent