Upcoming new developmentsHRASTOV PRISTAN, Ljubljana, Trnovsko predmestje

HRASTOV PRISTAN

Ljubljana, Vič-Rudnik

Description of the real estate

V Trnovskem predmestju, predelu Ljubljane z velikim potencialom in le streljaj od mestnega središča, bodo v zelenem predelu blizu Ljubljanice kmalu na voljo 4 enote v dvostanovanjskem dvojčku s prijetnimi tlorisi, vsaka s 110 m2 uporabne površine. Vse enote so zasnovane kot sodobna arhitektura z veliko svetlobe, vrtom v senci hrastovih dreves ter pokritim parkiriščem/garažo. Vse štiri enote imajo ograjen lastni vrt velikosti od 41 do 96 m2, dve nadstropji ter skupni dovoz.Projekt odlikujejo:- SODOBNA ARHITEKTURA KOMPAKTNEGA IN AKTIVNEGA SODOBNEGA BIVANJA- LO...

V Trnovskem predmestju, predelu Ljubljane z velikim potencialom in le streljaj od mestnega središča, bodo v zelenem predelu blizu Ljubljanice kmalu na voljo 4 enote v dvostanovanjskem dvojčku s prijetnimi tlorisi, vsaka s 110 m2 uporabne površine. Vse enote so zasnovane kot sodobna arhitektura z veliko svetlobe, vrtom v senci hrastovih dreves ter pokritim parkiriščem/garažo. Vse štiri enote imajo ograjen lastni vrt velikosti od 41 do 96 m2, dve nadstropji ter skupni dovoz.

Projekt odlikujejo:

- SODOBNA ARHITEKTURA KOMPAKTNEGA IN AKTIVNEGA SODOBNEGA BIVANJA
- LOKACIJA SREDI ZELENEGA PASU Z LASTNIM VRTOM
- ODDALJENOST LE STRELJAJ OD MESTNEGA SREDIŠČA


Naselje je vmeščeno v predelu Ljubljane z velikim potencialom za razvoj. Hkrati pa je njegovo mesto le streljaj od ožjega mestnega središča. V bližini so šola, banka, pošta in trgovine. Za še več nakupovalnega udobja pa je nakupovalno središče na Rudniku oddaljeno le 7 minut stran z avtom.

Nekaj minut stran je tudi parkirišče P&R z LPP postajo avtobusa št. 9. Do ljubljanske obvoznice in mestnega središča z avtom potrebujete le nekaj minut. Bližina Ljubljanice ponuja izjemno možnost vodnih športov, bližina južnega parka in sprehajalnih poti pa počitek od mestnega vrveža.

Če želite biti med prvimi in si rezervirati svojo nepremičnino, pokličite agentko Mojco Erčulj na 030-313-002 ali pišite na m.erculj@ljn.si.

 

Show more

Real estates

Internal identNo.SignAreaArea netStatusGround plan
PH25901MEHouse, Semi-detached110 m2110 m2Available
PH25899MEHouse, Semi-detached110 m2110 m2Available
PH25898MEHouse, Semi-detached110 m2110 m2Available
PH25900MEHouse, Semi-detached110 m2110 m2Available

Agent\is contact

Mojca Erčulj

Licenca: 02138

Contact agent