facebook pixel

Reference

Povezujemo ljudi in nepremičnine.

"Sarah is a very very active, reliable and patient agent. She kept searching with me for the convenient place for 5 whole months with a lot of patience and understanding and was very persistent to bring me what I really want and imagine, which I finally found thanks to her. In addition, she is having such a charming smile and character and I was pleased to meet her"

 

Show moreYasmine Akef

Spoštovani gospod Predrag Todič,

rada bi se vam zahvalila, da ste vi ter delno sodelavci v vašem podjetju tako profesionalno izvedli prodajo in nakup nepremičnine, katere lastnica sem sedaj.

Predvsem ne bom pozabila, da ste upoštevali dejstvo, da sem take vrste nepremičnino iskala že vsaj eno leto in da sem si jo res izjemno želela kupiti.

Kot sem vam povedala že v začetku, nikakor nisem mogla priti do ustrezne nepremičnine. Nepremičninski posredniki enostavno v par primerih sploh niso omogočili ogleda nepremičnine ali pa so bili pogoji za nakup zelo "spremenljivi" , od danes do jutri. Večkrat pa je šlo med posrednikom in morebitnimi kupci za dražbo v smislu "kdo da več" v take višave glede na začetno ceno, da je bilo vse že popolnoma neokusno.

Pri vas je bilo drugače: pošteno, korektno, odkrito, hitro in brez manipulacij.

Lepo vas pozdravljam in upam na nadaljnje sodelovanje kadarkoli v prihodnosti,

 

Show moreUrša

Naše sodelovanje z nepremičninsko agencijo Ljubljana nepremične in s Predragom Todićem osebno je primer zglednega in visoko profesionalnega sodelovanja, primerljivega z najvišjimi evropskimi in svetovnimi standardi.

 

Show moreTomaž Pandur, režiser

Spoštovani,

zahvaljujem se vam za pomoč pri iskanju in najemu stanovanja v centru Ljubljane. S stanovanjem sem zelo zadovoljna, saj popolnoma ustreza mojim potrebam, okusu in željam. Zadovoljna sem tudi z lokacijo in objektom, v katerem se stanovanje nahaja. Zaradi dobre izkušnje bom vas in vašo agencijo z veseljem priporočila dalje.

S spoštovanjem,

Show moreDušanka Jeknić, prva svetovalka Veleposlaništvo Črne gore

Ljubljana nepremičnine je resna, korektna in profesionalna nepremičninska agencija, s katero sodelujemo že vrsto let.

Show moreRok Klanjšček, u.d.i.a., direktor, Real Engineering d.o.o.

Spoštovani,

s podjetjem Ljubljana nepremičnine je bilo lepo sodelovati, kajti vse je šlo gladko in po dogovoru. Ko vstopiš v pisarno, čutiš duh povezanosti kolektiva, ki se trudi za dobro opravljeno delo.

Lep pozdrav,

 

Show moreMagdalena Denšer

As I wanted to move to Ljubljana with my family for my new job, I contacted some estate agencies, went a bit around with them, then chose to stick with Ljubljana Neprememičnine because of the quality of the proposed flats and particularly for their great assistance, availability and help before and after my move into town.

Thanks.

 

Show moreGiampaolo

Spoštovani g. Todić,

sporočam vam, da smo bili zadovoljni z vašimi storitvami v zvezi z nakupom našega stanovanja. Vseskozi je bilo posredovanje ažurno in strokovno. Posebej bi se zahvalila za vašo razpoložljivost tudi v popoldanskem in večernem času. Izpostavila bi tudi korekten odnos do obeh strank in zelo dobre pogajalske oz. mediatorske sposobnosti.
Še enkrat se zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.

 

Show moreJera Jančar, Svetovalka za pravne zadeve, Raiffeisen Leasing

Prodaja moje nepremičnine je v sodelovanju z vašo agencijo potekala hitro, preprosto in učinkovito. Izpolnili ste vsa moja pričakovanja in zato bom v bodočih nepremičninskih poslih ponovno angažirala Ljubljana nepremičnine.

 

Show moreDavorina Kos Gril, dr. med.

V celotnem postopku izbora in nakupa nepremičnine sem spoznal, da v družbi Ljubljana nepremičnine za stranko skrbijo strokovni in visoko motivirani sodelavci, ki poskrbijo za kvalitetno izvedbo posla od začetka do konca.

 

Show moremag. Robert Krajnik

Leta 2013 smo se odločili za prodajo stanovanja in nakup hiše. Prodaja stanovanja je šla gladko, pri nakupu hiše pa se je zataknilo. Posrednica nas je dobesedno pustila na cedilu, čisto slučajno pa nas je, ko smo bili v najhujših škirpcih, poklicala Mojca Erčulj iz agencije Ljubljana nepremičnine, ki smo jo pred časom tudi kontaktirali za morebitne ponudbe. In prvi ogled, kamor nas je peljala, je bila hiša, kjer sedaj živimo. Vlogo posrednice in njenih sodelavcev na agenciji lahko samo pohvalimo. Odlično so poskrbeli za vse v zvezi s pogodbo in nam prihranili nemalo poti, saj so uredili tudi vse odjave in prijave elektrike, vode itd. Glede na naše izkušnje vsem, ki boste iskali agencijo za posredovanje nakupa, prodaje ali najemnine, res priporočamo, da se obrnete na sposobne in prijazne sodelavce agencije Ljubljana nepremičnine.

 

Show moreDružina Mohar iz Ljubljane

Spoštovana ga. Mojca,

ne morem drugače razmišljati, kot tako da sem v življenju imela srečo in spoznavala ljudi, ki so mi že ob prvem srečanju vzbudili vtis poštenosti, zaupanja in človeške topline.

Takšna oseba  ste tudi vi, draga Mojca: ob tako prelomnem trenutku, kot je prodaja lastnega doma (in to v mojih letih), je dejanje, ki pretrese človeka, tem bolj, če ima smolo in se po pomoč zateče k nepravim ljudem.

Z vašo pomočjo, strokovnostjo, poštenostjo, zaupanjem in veliko srca je posel uspel! Danes sva s partnerjem srečna, že udomačena v novem, lepem stanovanju in vsakič, ko se ozreva nazaj, veva, da je tu bila ga. Mojca – tisočkrat hvala!

Ne bova vas pozabila! Srečno!

 

Show moreZaletel Lilijana in Jože Peterka

S podjetjem Ljubljana nepremičnine d.o.o. sem se srečala med množico drugih nepremičninskih agencij, ko sem se odločala za nakup stanovanja. Edini od vseh ponudnikov so me vprašali po mojih željah (ne le po lokaciji, temveč tudi kaj od stanovanja moja družina pričakuje) in jih pri predlogih za oglede stanovanj tudi upoštevali. Na ta način so mi 2x prihranili denar: tako pri brezplodnih ogledih neustreznih stanovanj in v kasnejši fazi tudi pri velikih in dragih predelavah prostorov. Na vsak najmanjši odklon pri postopku so bili hitri, prilagodljivi in profesionalni. Ker sem kupovala prvič, so se v Ljubljana nepremičnine d.o.o. bili sposobni postaviti v mojo kožo in mi s svojimi praktičnimi nasveti pomagali razjasniti tudi tiste odločilne faktorje, o katerih v začetku iskanja nisem razmišljala. 

Vsekakor priporočam!

 

Show moreErika Širca

Zelo sva bila zadovoljna s storitvijo agencije Ljubljana nepremičnine, ker so razumeli najine želje in nama sami poiskali stanovanje, ki je ustrezalo vsem najinim zahtevam. Agentka Irena je imela najino popolno zaupanje, ki se je izkazalo za upravičeno, saj je zelo strokovno vodila postopek in nama s tem olajšala nakup stanovanja.

 

Show moreŽiga in Tjaša iz Ljubljane

Spoštovani gospod Predrag Todić!

Zahvaljujem se vam za zelo profesionalno izvedeno prodajo in nakup stanovanja na Novi Grbini v Ljubljani. Lep pozdrav in hvala!

 

Show moreProf. dr. Martin Tonin, dr. med., svetnik

Nakup stanovanja s posredovanjem g. Todića je bil enostaven in pregleden. G. Todić je zelo profesionalen nepremičninski posrednik in ga priporočam tudi drugim kupcem oz. prodajalcem stanovanj. G. Todić ima vse odlike dobrega nepremičninskega posrednika: na zastavljena vprašanja se odziva hitro, strokovno svetuje in upošteva želje strank.

 

Show moremag. Marko Rakovec

Pri prodaji mojega stanovanja v Trnovem sem sodeloval z kar nekaj nepremičninskimi agencijami. Žal neuspešno. Po prijateljevem nasvetu sem kontaktiral agencijo Ljubljana nepremičnine. Z g. Todićem sem se dogovoril za posredovaje pri prodaji stanovanja. Predstavitve kupcem so opravili samostojno brez moje prisotnosti, kar mi je zaradi pomanjkanja časa zelo ustrezalo. Predvidevam, da je bilo opravljenih več kot 10 ogledov. Hitro je prišlo do realizacije prodaje. Agencija je uredila vse formalnosti v zvezi s prodajo, od sestave pogodbe, overitve pogodbe pri notarju, do realizacije plačila in ureditve na Dursu.

Ocenjujem, da so bile usluge agencije Ljubljana nepremičnine visoko profesionalne in strokovne, s katerimi sva bila zadovoljna tako kupec kot tudi prodajalec. Agencijo Ljubljana nepremičnine sem z veseljem priporočil svojim znancem. To nameravam storiti tudi v bodoče.

 

Show moreBoc Vincenc

Z agencijo Ljubljana nepremičnine smo sodelovali pri prodaji parcele na Viču. Za razliko od naših izkušenj z nekaterimi drugimi agenti je agencija Ljubljana nepremičnine parcelo dejansko oglaševala. Predstavili so nam le najresnejše kupce ter nam tako prihranili veliko časa in frustracij. Naše sodelovanje z agencijo Ljubljana nepremičnine je potekalo ves čas sproščeno in hkrati zelo profesionalno.

 

Show moreAndrej Fajfar

Z možem sva se želela preseliti v hišo, ker se nama je zdelo življenje v bloku z majhnima otrokoma preveč utesnjeno in sva sanjala o vrtu, kjer bi se otroka lahko igrala. Vendar najti pravo hišo v Ljubljani ni lahka naloga. Ponudb ni na pretek, hiše pa so po navadi v slabem stanju ali s premajhnim vrtom. Cene so zelo visoke, pomembna pa nama je bila tudi lokacija, saj si nisva želela daleč od centra mesta. S pomočjo nepremičninske agencije Ljubljana nepremičnine nama je vendarle uspelo najti sanjsko hišo za našo družino, in to za ceno, ki sva si jo lahko privoščila, ne da bi se pri tem morala zadolžiti čez glavo. Hiša je prav takšna, kakršno sva si želela, prostorna, vendar ne prevelika, svetla in odprta, s povsem odprtim pogledom na vrt. Ob toplejših dnevih odpremo steklena vrata na vrt in takrat postaneta vrt in hiša eno. Z možem sva hvaležna nepremičninski agenciji Ljubljana nepremičnine, saj so nama znali zelo pozorno prisluhniti, niso naju pošiljali na oglede hiš, za katere so vedeli, da niso tisto, kar si želiva, in še preden je najina sanjska hiša prišla na trg, so naju opozorili, da je to tisto, kar sva iskala.

 

Show moreVanja Kovač, novinarka

Poštovani gospodine Todiću, ovim želim da vam se zahvalim na brzini i efikasnosti kojom ste prodali naš stan u Ljubljani. Stvarno smo zadivljeni vašom umesnošču i preciznošču u radu. Takodje vam se zahvaljujemo što ste pojednostavili naše obaveze prilikom realizacije ugovora i preuzimanja stana još jednom, mnogo vam hvala.

 

Show moreS. Jovanović, Fenix Immobilia d.o.o.

Gospod Todić, zahvaljujem se vam za pomoč in posredovanje pri nakupu stanovanja na Verovškovi 43. Še posebej koristne so bile informacije, ki mi jih je glede stanovanj posredovala vaša zaposlena Sabina Jerin.

 

Show moreAleš Kolenko

Maja 2007 smo se odločili, da kupimo stanovanje na Novi Grbini, vendar se nam je ves čas postavljalo vprašanje, ali naj to storimo sami ali prek nepremičninske agencije. Odločitev je padla, zato smo izbrali agencijo Ljubljana nepremičnine. Stanovanje na Novi Grbini smo našli prek njih, ravno tako smo prek njih prodali naše stanovanje na Gorkičevi v Ljubljani. Ker smo sočasno kupovali novo stanovanje in prodajali staro stanovanje, nas je kar skrbelo, kako bo vse to potekalo, saj so potrebne pogodbe, plačilo davkov, urejanje na upravni enoti in cela vrsta drobnih zadev. No, tu pa se je nepremičninska agencija Ljubljana nepremičnine izkazala izjemno profesionalno s celotno svojo ekipo, kar nas je tudi zelo prijetno presenetilo. Praktično glede prodaje in nakupa nismo imeli nobenih dodatnih obremenitev, saj je bilo vse urejeno od odjave na starem naslovu, do prijave na novem naslovu, vse to je urejala omenjena agencija.

V imenu celotne družine se pisno zahvaljujem za izjemno profesionalno delo tako Predragu in tudi ostalim sodelavcem nepremičninske agencije Ljubljana nepremičnine.

Samo še mala pripomba, ko bom ponovno kaj kupoval ali prodajal, bom izbral vas.

 

Show moreMilan Perko

Spoštovani gospod Todić,

zahvaljujem se vam za vašo strokovnost in korektnost pri najemu stanovanja na Rimski ulici v Ljubljani. Z vašo pomočjo in vztrajnostjo smo postopke uredili hitro in brez težav.

 

Show moreŠpela Draksler

Agencija LJUBLJANA NEPREMIČNINE D.O.O. je imela zahtevno nalogo iskanja najemniškega prostora (bivalni atelier). Za razliko od nekaterih drugih agencij je agencija Ljubljana nepremičnine prostor dejansko iskala in strokovno delovala. Za stranko skrbi profesionalno in spoštljivo.
Z velikim zadovolsjtvom bom priporočal usluge agencije Ljubljana nepremičnine svojim prijateljem, znancem in poslovnim partnerjem.

Vsem zaposlenim hvala za skrb in strokovnost.

 

Show moreIztok Šostarec

Ljubljana nepremicnine d.o.o. helped us in finding the right residential rental in Ljubljana quickly and effectively.
Their team was always quick to respond to questions. They have both excellent knowledge of the Slovenian real estate market as well as quick and professional communication with international clients.
That's why I can recommend them as a reliable real estate agency in Ljubljana.

 

Show moreVesselin DrangajovSofia, Bulgaria

Gospod Todić!

Zahvaljujem se Vam za storitev posredovanja pri oddaji stanovanja.

 

Show moreMartina Golob

Ko sem se odločala za nakup stanovanja, sem imela vseskozi dvom in strah, glede na to, kaj vse se dandanes ob nakupu nepremičnine lahko zgodi. Danes, ko pogledam nazaj, lahko rečem, da je bil strah odveč. S pomočjo podjetja Ljubljana nepremičnine, predvsem bi pohvalila g. Predraga Todića, sem vse potrebno uredila v zelo hitrem času in brez težav. Izredno sem bila zadovoljna z njihovim delom, pripravljeni so bili na vsako vprašanje in delo so izvedli zelo strokovno. Vse smo uredili skupaj v enem dopoldnevu (prodajalec, agent, kupec), tako da sem imela kot kupec res celoten pregled nad postopkom in se tako lahko prepričala, da vse poteka, kot treba. Skupaj smo šli vse od davčnega urada, notarja, preverili plačilo preko banke in do zemljiškoknjižnega sodišča, kjer se je naša pot končala s plombo.

Na koncu sem bila več kot zadovoljna, potrudili so se, bili izredno prijazni in ustrežljivi, predvsem pa je potrebno poudariti, da je bilo vse zaključeno profesionalno in v zelo kratkem času.

 

Show moreAnamarija Janškovec

Pri iskanju stanovanja nam je bila v veliko pomoč spletna stran agencije LJUBLJANA NEPREMICNINE, ker je zelo pregledna, jasna, uporabniku razumljiva. Ponudbe nepremičnin vsebujejo vse pomembne podatke, ki so relevantni pri izbiri nepremičnine. Zlasti v veliko pomocč so objavljene slike nepremičnin.

Lep pozdrav,

Show moreAndrej

Z vašimi storitvami pri prodaji moje nepremičnine sem bil zelo zadovoljen, vaša predstavnica Mojca Erčulj je zelo korektno organizirala vse oglede nepremičnine in vodila pogajanja do uspešne prodaje. Predvsem lahko pohvalim, da se je vedno držala  dogovorjenih terminov in me o vseh spremembah in dogovorih pravočasno obveščala.

Hvala za vašo pomoč in lep pozdrav!

 

Show moreBojan Kozar

Zadovoljna sem bila s pomočjo prijave davka na Dursu in overitve podpisa. Zelo dobro je bil speljan postopek primopredaje stanovanja in nadaljnje urejanje ter prepisi računov in odjave pri posameznih distributerjih.  

Show moreAdrijana

Pri nakupu svojega doma sem preko podjetja Ljubljana nepremičnine hitro, uspešno in enostavno rešil svoj stanovanjski problem.

 

Show moreJugoslav Kuzmanović

Spoštovani,

za vaše posredovanje se vam še enkrat lepo zahvaljujem. Spomnim se najinega prvega srečanja in vaše zavzetosti v tistem času. Čez nekaj časa je res prišel kupec tudi po vaši zaslugi. Zato se mi zdi pozitivno, da sva se srečala. 
Želim vam dobre kupčije in lepo vreme v Istri.

 

Show moreJanez Burger

Spoštovani,

rad bi se vam zahvalil za vso pomoč oziroma posredovanje pri prodaji stanovanja. Hvaležen sem vam za pravilno svetovanje glede ureditve stanovanja za prodajo (prenova le-tega) ter resnično hitre in uspešne sklenitve posla in prodaje stanovanja.

Z delom vaše agencije, predvsem pa g. Predraga Todića sem zelo zadovoljen in ga lahko priporočam vsakemu, ki se odloča za prodajo svoje nepremičnine.

 

Show moreGregor Štrukelj, Ljubljana

Spoštovani g. Todić.

Načeloma pohval ne pišem (večinoma zaradi pomanjkanja časa), toda tokrat pa ne morem mimo tega. V novembru sem prek vaše agencije kupila stanovanje na Viču - prodajo je vodila ga. Nataša Osojnik in lahko rečem, da je bil njen prijazen, nevsiljiv in strokoven nastop ključen faktor pri odločitvi za nakup. Ves čas postopka je bila ažurno na voljo za vsa vprašanja in nasvete, kar mi je bilo glede na mojo neizkušenost na tem področju, zelo pomembno. Stanovanje sem iskala kar dolgo in se srečala z različnimi agenti – priznati moram, da je bil nemalokrat prav vsiljiv nastop in pomanjkanje zaupanja (nenazadnje, kupec plača polovico provizije, zato mora agent delovati tudi na strani kupca) razlog, da sem opustila interes. Stanovanje, ki sem ga kupila, je bilo sicer objektivno 'dober nakup', vendar brez zaupanja, ki mi ga je v sam postopek nakupa in stanovanje vzbudila ga. Osojnik, bi najbrž potrebovala precej več časa za odločitev. Ker tudi sama delam na področju prodaje, pri kateri je kontakt s stranko bistvenega pomena, lahko rečem, da imate v ekipi res izvrstno sodelavko, kar je pri tako kompleksnih nakupih za kupca (kot tudi za lastnika agencije) ključnega pomena. In ker vem, da je zelo težko najti tako prijazne, strokovne in zaupanja vredne zaposlene, se mi zdi prav, da tudi vas seznanim s svojo izkušnjo in izrečem vse pohvale gospe Osojnik.

Naj ta dopis izkoristim še, da vam zaželim veliko dobrega v novem letu, predvsem pa zdravja, osebne sreče in poslovnih uspehov.


Z lepimi pozdravi,

 

Show moreKristina Škrlj

Z gospo Mašo Pečar sem v letu 2016 uspešno sodeloval na področju nepremičninskih storitev, ki jih je kot pooblaščena svetovalka – agentka družbe Ljubljana nepremičnine, izvedla zame kot naročnika.

Gospo Mašo Pečar odlikujejo njen nadpovprečno izpeljani profesionalni pristop, prijaznost, strokovnost, časovna in strokovna učinkovitost za naročnika, pri čemer bi še posebej izpostavil njeno sposobnost, da zna zahteve naročnika dobesedno »uslišati« in jih pri vodenju projekta izpeljati v skupno zadovoljstvo vseh deležnikov (naročnika-kupca-agencije).

Za njo bi lahko tudi rekel: »Da vidi v vsakem izzivu tudi končno rešitev, ki jo požrtvovalno in z optimizmom poišče na zahtevnem nepremičninskem trgu«.

Gospo Mašo Pečar priporočam strankam za sodelovanje na najzahtevnejših nepremičninskih izzivih in projektih, ki jih bo kot zaupanja vredna oseba speljala s prodajno strastjo in odgovornostjo za učinkovito izvedba.

 

Show moreBogdan Kukovec

Spoštovana gospa Irena,

Večkrat se spomnim na vas, ko sedim v stanovanju in si ga ogledujem. Kar dobro ste mi ga našli, prijetno je v njem – sem zadovoljna, da sem ga kupila.

Hvala za vašo potrpežljivost z mano – a je že res, da mora človeka stanovanje »nagovoriti«.

 

Show moreJelka Štemberger

Pozdravljena,

Zahvaljujem se za korektno sodelovanje.

V zadnjem letu sem imel kar nekaj opravka z nepremičninskimi posredniki in moram reči, da je ogromna razlika v nivoju storitve.

Komunikacija z vami pa je bila vedno jasna, učinkovita in profesionalna. Res, vse pohvale!

Želim vam veliko uspeha pri nadaljnjem delu ter vesele praznike.

Show moreBlaž Horvat z družino

Draga Sara Jamnik,

Drago nam je da smo sve poslove oko izdavanja stanova uspješno završili - veoma smo sretni i zadovoljni.

Puno ste nam pomogli - sve je proteklo glatko i jendostavno zahvaljujući Vašoj velikoj pomoći :)

Uz srdačne pozdrave,

Show moreDiana i Damir