facebook pixel

Strokovno svetovanje pri oblikovanju in opremljanju vaše nove nepremičnine

V Ljubljana Nepremičnine poskrbimo za vse podrobnosti, da bo vaš dom še lepši in prijetnejši.

V sodelovanju z zanesljivmi strokovnimi partnerji, tudi iz tujine, zagotavljamo ekskluzivno storitev svetovanja, projektiranja in realizacijo strokovne obdelave nepremičnine. Na voljo smo vam za enkratne rešitve in celostne projekte.

Želite živeti in delati v praktičnih, varnih in estetsko udobnih prostorih? Želje lahko uresničite ob pomoči naših notranjih oblikovalcev, ki vas bodo vodili skozi celoten proces – da bi se v svoji nepremičnini res počutili prijetno. 

Strokovnjaki vam svetujejo pri  ureditvi in postavitvi posameznih prostorov nepremičnine ter pri urejanju pomembnih detajlov posameznega prostora ali celotne nepremičnine – full-service svetovanje.  Po pogovoru z vami in ogledu vaše nepremičnine bodo z rešitvijo poskrbeli, da se boste lahko popolnoma sprostili v objemu različnih barv in oblik vaše nove nepremičnine, ki pozitivno vplivajo na vaše počutje in spodbujajo vaš notranji občutek sprostitve.

V Ljubljana Nepremičnine zagotavljamo individualen pristop, v okviru katerega vključujemo večplastne rešitve, ki vam omogočajo lažjo, hitrejšo in varnejšo odločitev.

Ljubljana Nepremičnine smo sodelovali že pri različnih projektih po svetu. Projekti se razlikujejo v naravi in težavnosti dela: nepremičnine na ekskluzivnih lokacijah, zasebne jahte, počitniške vile, prestižni stanovanjski kompleksi, pa tudi povsem običajna mestna stanovanja. 

Kako poteka svetovanje in projektiranje: 5 korakov

Pri svojem delu zagotavljamo individualne rešitve, zato je tudi naš pristop k posameznemu projektu edinstven. Celoten projekt notranje opreme ali arhitekture stanovanjskih in poslovnih prostorov izdelamo in izvedemo v neposrednem sodelovanju z vami.

1

Informativni pogovor

Na prvem, informativnem razgovoru bomo prepoznali vaša pričakovanja in želje. V grobem bomo začrtali smernice in obseg projekta. V Ljubljana Nepremičnine bomo tako skupaj izdelali idejno zasnovo.

2

Izdelava projekta

Osnovna za projektiranje sta izmera prostorov in tloris. Če tega nimate, bomo to po vašem naročilu pripravili v Ljubljana Nepremičnine. Običajna praksa je 50 % depozit, s plačilom tega začnemo delo na vašem projektu.

3

Rešitev v tlorisu in 3D izris

Na podlagi razgovorov in želja bomo v Ljubljana Nepremičnine poiskali prostoru in vašim željam ustrezne rešitve za ureditev vaše nepremičnine oz. posameznega prostora in izbrano rešitev izrisali še v 3D.

4

Gradbena dela

Če bodo, po dogovoru in na podlagi rešitve, potrebna gradbena dela, kot so pleskanje, zamenjava ploščic v kopalnici, brušenje parketa ipd., se bomo dogovorili za izvajalca gradbenih del. Če bo pri projektu sodelovalo več različnih izvajalcev, pa jih bomo v Ljubljana Nepremičnine uskladili med seboj in izvajali nadzor nad izvedbo projekta.

5

Svetovanje glede opreme

V Ljubljana Nepremičnine vam svetujemo pri izboru in nakupu opreme in dodatkov. Opremo vam lahko tudi sprojektiramo po vaši meri in okusu; to vam izvedejo usposobljeni mojstri (mizar, ključavničar ...).Na takšen način vam omogočamo varno in preverjeno izbiro. Izkušnje in strokovnost zmanjšujejo tveganje nepravilnega nakupa.

Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko 080 81 81 ali nam pišite na info@ljn.si.