Mini naselje Bambi - Rudnik, 4 verižne hiše

BAMBI RUDNIK

Ljubljana, Vič-Rudnik

295.000-315.000

Opis nepremičnine

Projekt je zasnovan predvsem za tiste, ki si želijo višjega bivalnega standarda in življenja v stiku z naravo. Hiše odlikuje moderna zasnova ter funkcionalni tloris. Gradnja temelji na kvalitetnih materialih in energetski učinkovitosti. Strokovni in izkušeni arhitekti in inženirji so zagotovili sodobno in funkcionalno arhitekturo in dobre inženirske rešitve. Racionalne in udobne hiše so projektirane v skladu z modernimi standardi in veljavnimi pravilniki. Od 3. gradbene faze je možna prilagoditev željam kupca.Hiše se priključujejo po sku...

Projekt je zasnovan predvsem za tiste, ki si želijo višjega bivalnega standarda in življenja v stiku z naravo. Hiše odlikuje moderna zasnova ter funkcionalni tloris. Gradnja temelji na kvalitetnih materialih in energetski učinkovitosti. Strokovni in izkušeni arhitekti in inženirji so zagotovili sodobno in funkcionalno arhitekturo in dobre inženirske rešitve. Racionalne in udobne hiše so projektirane v skladu z modernimi standardi in veljavnimi pravilniki. Od 3. gradbene faze je možna prilagoditev željam kupca.

Hiše se priključujejo po skupni dovozni poti, ki bo v souporabi vseh lastnikov.  Hiše bodo priključene na komunalno infrastrukturo, in sicer na: javno vodovodno omrežje, fekalno in meteorno kanalizacijo v ločenem sistemu javno električno omrežje, telekomunikacijsko optično omrežje. Vsaka hiša bo imela zagotovljeno neodvisno meritev porabe elektrike in vode. Odpadne zabojnike bodo postavili na določenih mestih ob Perruzijevi ulici.

Hiše so  zasnovane, kot masivne  železobetonske konstrukcije z železobetonskimi ploščami in železobetonskimi stenami. Ta inženirska odločitev je skladna s slovensko in evropsko zakonodajo za gradbeništvo na potresnih območjih. V notranjosti bodo položene PVC cevi za notranjo komunikacijo.Predelne notranje stene bodo izvedene po želji kupca iz siporeks blokov, debeline 10 cm ali iz mavčnokartonskih plošč. Izvedba notranjih sten bo vključena v 4. fazo.

Ogrevanje bo preko talnega gretja, z montažo etažne omare v vsakem nadstropju.

Ogrevanje je predvideno s toplotno črpalko. Zunanja enota bo na strehi, na posebni dodatni platformi iz materiala, ki preprečuje vibracijo. Predvidena je črpalka . Notranja enota bodo zmontirana v kotlovnici in vsebuje vgrajeni 200 l bojler.

Predviden je prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka. Pritok zraka bo z nivoja pritličja, izpust zraka nad streho. Na željo kupca naprava bo zmontirana v kotlovnici.

Dvigalo. Projekt je zasnovan z namenom, da se lahko po želji lastnika vgradi dvigalo, ki povezuje vse tri etaže. Najboljši čas za vgrajevanje in montažo dvigala je med 3. podaljšano fazo. Notranji tloris kabine ne sme presegati 1100 x 1200 mm, z nosilnostjo za dva odrasla.

Hiše se prodajajo v 3. gradbeni fazi, po dogovoru lahko tudi na polni ključ.

Vabljeni na ogled.

 

 

Prikaži več

Nepremičnine

ŠifraŠt.OznakaPovršina brutoPovršina netoCenaStatusTloris
PH25611ISHiša, Vrstna186 m2Prodano
PH25610ISHiša, Vrstna186 m2Prodano

Kontakt agenta

Irena Stok

Licenca: 01713

Kontaktirajte agenta za ogled