Dva nadstandardna dvojčka v Dragomlju - 4 stanovanjske enote

DRAGOMELJ

Ljubljana okolica, Domžale

329.970 - 379.990

Opis nepremičnine

Atraktivna lokacija v Dragomlju združuje življenje v mestu in pristen stik z naravo. Bližina Ljubljane in Domžal, vsej družini daje številne možnosti za zabavo, športne ter kulturne užitke. Neposredna bližina avtoceste je izvrstno izhodišče za prijetne družinske izlete in raziskovanja bližnjih ter bolj oddaljenih lokacij. Lokacija ponuja tudi dovolj miru in sonca.Dvojčka sta grajena na konceptu visokega udobja in bivanja ter energetske učinkovitosti. Za visoko udobje bivanja in prijetno bivalno klimo stanovalcev skrbijo certificirani kakovostni materiali, pr...

Atraktivna lokacija v Dragomlju združuje življenje v mestu in pristen stik z naravo. Bližina Ljubljane in Domžal, vsej družini daje številne možnosti za zabavo, športne ter kulturne užitke. Neposredna bližina avtoceste je izvrstno izhodišče za prijetne družinske izlete in raziskovanja bližnjih ter bolj oddaljenih lokacij. Lokacija ponuja tudi dovolj miru in sonca.

Dvojčka sta grajena na konceptu visokega udobja in bivanja ter energetske učinkovitosti. Za visoko udobje bivanja in prijetno bivalno klimo stanovalcev skrbijo certificirani kakovostni materiali, prezračevalni sistem, toplotna črpalka s talnim gretjem, kakovostno stavbno pohištvo in kakovost izvedbe.

V dveh moderno zasnovanih objektih se nahajajo štiri stanovanjske enote. Arhitekturna zasnova naselja in objektov ustvarja sozvočje med funkcionalnostjo in estetiko. Arhitekti so zasnovali arhitekturo, ki se s svojo zasnovo umika in daje prostor življenju, prijetnim ambientom in visoki kvaliteti bivanja, ter ustvarja pogoje, da si ustvarite dom, odmaknjen od vsakodnevnega tempa in stresa. Usklajena oblika in umirjen, a prepoznaven arhitekturni slog, dajeta občutek topline in zadovoljstva. Vse enote imajo bivalne prostore v pritličju in spalne v nadstropju. Enote so zasnovane tako, da stanovalcem zagotavljajo kar največjo možno zasebnost in visoko udobje bivanja.

Vse stanovanjske enote bodo izvedene v fazi "delni ključ", ki vsebuje vse vgrajene materiale, razen končne finalizacije objekta: parketa, notranjih vrat, keramike, sanitarne opreme in končnega beljenja. Le to se lahko izvede v dogovoru s kupcem.

ŠTEVILNE PREDNOSTI:
• urejene lokacije in urejenosti bivalnega okolja v celoti,
• ograjenega naselja z individualnim pristopom,
• visokega bivalnega ugodja,
• enakomerne temperature zraka v vseh prostorih,
• vedno svežega zraka (vsaki dve uri prezračevalni sistem menja zrak v enoti),
• nizkih obratovalnih stroškov skozi celoten življenjski cikel,
• bližine osnovne infrastrukture (šola, …),
• bližine avtoceste in kratke oddaljenosti do Ljubljane in Domžal,
• kakovostne in trajnostne montažne gradnje

Vabljeni na ogled.

 

Prikaži več

Nepremičnine

ŠifraŠt.OznakaPovršina brutoPovršina netoCenaStatusTloris
PH25521SK-H1Hiša, Dvojček166.94 m2399.870 €Prostox
PH25527SK-H3Hiša, Dvojček168.16 m2399.870 €Prostox
PH25528SK-H2Hiša, Dvojček167 m2Prodanox
PH25526SK-H4Hiša, Dvojček168 m2Prodanox

Kontakt agenta

Sabina Kuljaj

Licenca: 01735

Kontaktirajte agenta za ogled