facebook pixel
Novogradnja v prihoduNa odlični lokaciji v Ljubljanskih Dravljah, le streljaj oddaljena ...

REZIDENCA DRAVLJE

Ljubljana, Šiška

Opis nepremičnine

Na odlični lokaciji v Ljubljanskih Dravljah, le streljaj oddaljena od vse potrebne infrastrukture in priključka na obvoznico, bo zrasla nova soseska »Rezidenca Dravlje«. Je tudi odlično izhodišče tako za popoldanske sprehode v naravo kot dnevne izlete.

Objekt sestavlja 73 stanovanj v izmeri med 20 in 117 m2, pri čemer je povprečna velikost stanovanja okrog 70 m2, kar predstavlja udobno bivanje za mlado družino. Tipičen tloris je namreč izredno funkcionalen, saj je povprečno 70 m2 veliko stanovanje kar štirisobno in sestoji iz predsobe, ki povezuje večino prostorov, dnevno bivalnega prostora, v katerem je kuhinja, jedilnica, dnevna soba z izhodom na balkon, kopalnica s sanitarijami, tušem, umivalnikom in prostorom za pralni ter sušilni stroj, spalnice za starše in dveh manjših otroških sob.

Vsakemu stanovanju pripada tudi  shramba v kleti in  notranje parkirno mesto.

Stanovanja so namenjena predvsem mladim družinam z enim ali dvema otrokoma ki iščejo dom, ki bo za vedno njihov. Objekt nudi tudi prijeten ozelenjen in razgiban atrij za druženje.

OPIS LOKACIJE

Objekt se nahaja ob Šlosarjevi cesti v Dravljah, od koder je le nekaj minut hoda do bližnjega nakupovalnega središča, v neposredni bližini sta tudi šola in vrtec. Do centra mesta se lahko odpravite z avtomobilom, ali pa kar z eno od pogostih linij mestnega potniškega prometa oziroma s kolesom, saj do mestnega središča vodi pločnik s kolesarsko stezo. Po napornem delovnem dnevu pa si lahko vzamete trenutek zase ob kavici v Tivoliju ali ob Koseškem bajerju.

Opis projekta je informativne narave, zato si pridržujemo pravico do morebitnih sprememb.

Vljudno vabljeni, da za dodatne informacije kontaktirate agenta na elektronsko pošto d.jovicevic@ljn.si ali na 030-647-010.

O projektu vas trenutno obveščamo zgolj informativno, vodili bomo nezavezujoče/neplačljive rezervacije po vrstnem redu. Za projekt je že pridobljeno gradbeno dovoljenje, čakamo na pridobitev notarsko overjenih splošnih pogojev prodaje.

Prikaži več

Kontakt agenta

Draško Jovićević

Licenca: 01009

Kontaktirajte agenta za ogled