facebook pixel

URBANA OAZA

Ljubljana, Vič-Rudnik

Opis nepremičnine

Urbana oaza je projekt, kjer se prepletajo trajnostni razvoj in vrhunska bivalna izkušnja v srcu Ljubljane. Na Koprski ulici pri Bičevju se bo razprostiral sodoben kompleks z 160 stanovanji. Le pet minut kolesarjenja od mestnega središča, Urbana oaza ponuja odmaknjeno okolje, ki še vedno omogoča enostaven dostop do vseh mestnih ugodnosti.

Poudarek na zelenih površinah je ključna značilnost projekta, saj bodo stanovalci uživali ob obsežnih parkovnih površinah ob Gradaščici na skupno 8000 m2 zelenih površin. Od tega bo 4000m2 parkovnih površin lociranih znotraj naselja in bodo namenjene izključno stanovalcem naselja.

 

Arhitektura Urbane oaze se ponaša z natančno zasnovo, ki združuje eleganco, moderen, čist izgled in funkcionalnost. Panoramska dvigala, osrednji trg s fontano ter naravni biotop bazen so le nekateri izmed elementov, ki bodo dali poseben pečat temu bivalnemu prostoru. Pametna tehnologija omogoča prebivalcem popoln nadzor nad skupnimi prostori, fitnessom, wellnessom in drugimi storitvami, ki bodo na voljo vse preko njihovih pametnih naprav.

Stanovanjska izkušnja v Urbani Harmoniji ponuja edinstvena stanovanja različnih velikosti, z visokimi stropovi in panoramskimi okni, ki prinašajo naravno svetlobo in izjemne poglede. Talno gretje, učinkovito hlajenje, terase in zasebni vrtovi so le nekatere od udobnih dodatkov, ki bodo krojili vsakdan prebivalcev. Vrhunska ponudba vključuje tudi sodobno opremljen fitness, wellness, zunanji naravni bazen ter ekskluzivno vinsko klet, ki združujejo vrhunsko bivanje z nepozabno urbano izkušnjo.

 

Predviden začetek gradnje: maj 2024

Predviden zaključek gradnje: 2027

O projektu vas obveščamo zgolj informativno. Gradbeno dovoljenje je v fazi pridobivanja. Nakup stanovanj bo mogoč po pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja in po sprejetju notarsko overjenih splošnih pogojev prodaje. Do takrat bomo vodili nezavezujoče/neplačljive rezervacije po vrstnem redu.

 

Vabimo vas, da stopite v stik z nami po telefonu na št.: 030 256 000 ali nam pišite na novogradnje@ljn.si . Z veseljem smo vam na voljo za podrobnejša pojasnila.

 

Prikaži več

Kontakt agenta

Sara Jamnik

Licenca: 02438

Kontaktirajte agenta za ogled