Vila Brdo - stanovanjski objekt s šestimi stanovanji

VILA BRDO

Ljubljana, Vič-Rudnik

Opis nepremičnine

Na Brdu v Ljubljani  se gradi stanovanjski objekt Vila Brdo s skupno šestimi stanovanji (po dve stanovanji na nadstropje). Za objekt je izdano pravnomočno gradbeno dovoljenje in sprejeti splošni pogoji. Gradnja bo predvidoma zaključena konec leta 2019. Gradbena parcela, kjer bo stal nov projekt meri 993m2 in ima nepravilno obliko v smeri SV-JZ. Za dostop do objekta je predviden novi cestni priključek na Cesta na Brdo. Objekt bo sestavljen iz treh nadzemnih  etaž in sicer: klet, pritličje, 1.nadstropje in terasna etaža.  Vse etaže so med seboj povezane z...

Na Brdu v Ljubljani  se gradi stanovanjski objekt Vila Brdo s skupno šestimi stanovanji (po dve stanovanji na nadstropje). Za objekt je izdano pravnomočno gradbeno dovoljenje in sprejeti splošni pogoji. Gradnja bo predvidoma zaključena konec leta 2019. Gradbena parcela, kjer bo stal nov projekt meri 993m2 in ima nepravilno obliko v smeri SV-JZ. Za dostop do objekta je predviden novi cestni priključek na Cesta na Brdo. 

Objekt bo sestavljen iz treh nadzemnih  etaž in sicer: klet, pritličje, 1.nadstropje in terasna etaža.  Vse etaže so med seboj povezane z dvigalom.

V garaži bodo organizirana parkirna mesta in shrambe.

Zasnova stanovanj:

Vila blok je zasnovan, kot večstanovanjski objekt s šestimi stanovanji različnih velikosti (dvo, tro, štiri, štiriinpol sobnih stanovanj). Stanovanja so oblikovana tako, da so spalni deli povezani s kopalnicami locirani bližje vhodu, dnevno-bivalni pa so na nasprotnih straneh objekta. Dnevni prostori so odprtega tipa, skupni s kuhinjo in jedilnico.  Vsi bivalni prostori so naravno osvetljeni in prezračevani. Vsa stanovanja imajo terase in lože. 

Podzemni del objekta:

Kletna etaža je namenjena dovoznim potem in parkiriščem, shrambam in tehničnim prostorom. Predvidenih je 12 parkirnih mest. 

Skupni prostori:

Skupni prostori so hodnik, stopnišče z dvigalom, avla, prostor za čistila in smeti.

Energetska učinkovitost:

Objekt bo grajen kot nizko energijski s centralnim prezračevalnim sistemom (rekuperacija). Vsa stanovanja so opremljena s talnim gretjem in klimo.

Pametne instalacije:

Vsako stanovanje se bo upravljalo spomočjo pametnih instalacij: razsvetljava, senčila,...

Kupec na plača provizije.

Vabljeni na ogled.

 

 

Prikaži več

Nepremičnine

ŠifraŠt.OznakaPovršina brutoPovršina netoCenaStatusTloris
PS3071MEStanovanje, 3-sobno129.3 m288.5 m2391.500 €Prosto
PSME3069Stanovanje, 5+ več sobno209.4 m2105.3 m2Prodano
PSME30702Stanovanje, 3-sobno212 m288 m2Prodano

Kontakt agenta

Mojca Erčulj

Licenca: 02138

Kontaktirajte agenta za ogled