V Dravljah, v sklopu štirih nadstandardno zasnovanih stanovanjskih ...

VILE PRI SMREKAH

Ljubljana, Šiška

Opis nepremičnine

V Dravljah, v sklopu štirih nadstandardno zasnovanih stanovanjskih vil, prodamo moderno arhitekturno zasnovana stanovanja. Funkcionalni tlorisi in izbrani materiali, zagotavljajo udobje in kakovostno bivanje. Nizkoenergijska gradnja, lastniška parkirna mesta v garaži pod stavbo ter dvigala še dodatno odlikujejo sosesko "Pri smrekah".Soseska je ograjena in tako dostopna le stanovalcem. Prav tako je pred sosesko velika zelenica, ki je namenjena otroškim igralom. Sama lokacija ponuja hiter dostop do obvoznice, kakor tudi do cen...

V Dravljah, v sklopu štirih nadstandardno zasnovanih stanovanjskih vil, prodamo moderno arhitekturno zasnovana stanovanja. Funkcionalni tlorisi in izbrani materiali, zagotavljajo udobje in kakovostno bivanje. Nizkoenergijska gradnja, lastniška parkirna mesta v garaži pod stavbo ter dvigala še dodatno odlikujejo sosesko "Pri smrekah".

Soseska je ograjena in tako dostopna le stanovalcem. Prav tako je pred sosesko velika zelenica, ki je namenjena otroškim igralom. 

Sama lokacija ponuja hiter dostop do obvoznice, kakor tudi do centra mesta. V neposredni bližini se nahaja OŠ Miška Kranjca, Špar, LPP št 22 ter TPC Dravlje. Bližina Koseškega bajerja, Toškega čela in PST-ja omogoča obilo rekreacije v naravi.

Na voljo še 6 enot.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE.

Prikaži več

Kontakt agenta

Maša Pečar

Licenca: 02490

Kontaktirajte agenta za ogled