facebook pixel
Na mirni in zeleni lokaciji v Šmartnem ob Savi prodajamo izredno kv...

ZELENA OAZA

Ljubljana, Moste-Polje

Opis nepremičnine

V ponudbi imamo izredno kvalitetno in moderno zasnovana nizkoenergijska dvojčka na mirni in zeleni lokaciji v Šmartnem ob Savi, ki bosta pripravljena za predajo kupcu junija 2022. Na voljo so še tri enote, ki bodo dokončane do III. podaljšane gradbene faze (fasada, streha, okna, osnovna ureditev okolice in dovozi).

Objekta bosta locirana v bližini avtobusne postaje, nogometnega igrišča, sprehajalno-kolesarske poti, z napravami za rekreacijo ter igrali ob Savi. Do šole v Novih Jaršah je 1.3 km, šolski avtobus pa se ustavi le 30 m od hiše.

Hiše bodo izredno kvalitetno in klasično grajene s Styrodur izolacijo pod temeljno ploščo (10 cm) ter 20 cm EPS (stiropor) fasadne izolacije v kombinaciji z lesenimi oblogami. Streha bo enokapnica (ravna) s 30 cm toplotne izolacije in PVC folijo z nasutim rečnim prodcem. Balkonske oz. terasne ograje bodo izvedene iz kaljenega stekla, panoramska okna bodo 3-slojna s Schüko profili in z žaluzijami na elektro pogon. Vhodna vrata proizvajalca Pirnar bodo v ALU izvedbi. Dovoze do glavnih vhodov bodo krasile tlakovane plošče velikega formata. Zunanje ograje bodo kombinacija 3D žičnih panelov in gabionov polnjenih s kamenjem.

Hiše bodo imele predpripravo za gretje preko toplotnih črpalk in prezračevanjem. Višina stropov v pritličju je predvidena na 2.75 m, v nadstropju pa na 2.60 m. 

Funkcionalna razporeditev prostorov obsega pritličje, v katerem se nahaja izredno prostoren dnevno-bivalni poslovni prostor (cca. 50 m2) s kuhinjo, jedilnico ter izhodi na pokrito teraso z zelenico, tehničnim prostorom in dnevnimi sanitarijami. Nadstropje obsega utility, dve otroški sobi z lastno kopalnico ter glavno spalnico z lastno kopalnico in walk-in garderobo. Ena od otroških sob ter glavna spalnica imata tudi izhod na skupno teraso (cca. 13 m2).

Vsaki hiši bodo pripadala 4 parkirna mesta. Možna je tudi izvedba na ključ po dogovoru z investitorjem.

Kupec na plača provizije.

Prikaži več

Kontakt agenta

Sara Ducman

Licenca: 02870

Kontaktirajte agenta za ogled