Ljubljana, Rudnik

Samostojna Hiša Prodaja

  • 1978
  • 218.5 m2

Opis nepremičnine

V Črni vasi prodamo leta 2009 popolnoma renovirano samostojno atrijsko hišo s parcelo 2178m2, v bivalni izmeri 182,6m2, s skrbno premišljeno zasnovo prostorov z veliko količino svetlobe in s funkcionalno in estetsko notranjo opremo.Hiša obsega velik odprt dnevni prostor z dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico, delovni kotiček, wc za goste, 4 spalnice, kopalnico s savno, predsobo in utiliti. Z veliko steklenimi površinami ter prostorno,  nadkrito leseno teraso se poveže s čudovitim vrtom z okrasnimi rastlinami, ribnikom in travnikom. Hiša ima talno in ra...

V Črni vasi prodamo leta 2009 popolnoma renovirano samostojno atrijsko hišo s parcelo 2178m2, v bivalni izmeri 182,6m2, s skrbno premišljeno zasnovo prostorov z veliko količino svetlobe in s funkcionalno in estetsko notranjo opremo.

Hiša obsega velik odprt dnevni prostor z dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico, delovni kotiček, wc za goste, 4 spalnice, kopalnico s savno, predsobo in utiliti. Z veliko steklenimi površinami ter prostorno,  nadkrito leseno teraso se poveže s čudovitim vrtom z okrasnimi rastlinami, ribnikom in travnikom. Hiša ima talno in radiatorsko gretje.

Osnova v bivalnih prostorih je sivo oljen hrastov parket na katerega se vežejo vse lesene površine: obroba kuhinjskega pulta, klopi, jedilna miza, savna,...Vsi večji kosi pohištva, od kuhinje in garderobnih omar, so zasnovani v nevtralno beli barvi s poudarkom na funkcionalnosti in kakovostni izdelavi. Iz zračne predsobe s steklenimi vrati sledi razgiban osrednji prostor, ki združuje delovno sobo, dnevno sobo s kaminom Pallazetti, jedilnico in kuhinjo z velikim otokom z globokimi predali, podolgovatim plinskim štedilnikom Foster ter manjšo jedilno klopjo namenjeno zajtrkom in hitrim prigrizkom. Hodnik z vgradnimi omarami povezuje spalne prostore, kjer so 4 spalnice in večja kopalnica. V prostorni kopalnici so prostostoječa kad Kolpa san, prha, dva umivalnika Catalano in savna. V stropove so vgrajeni številni reflektorji in luči, iz utorov za zavese prihaja ambientalna razsvetljava. 

Hiša je z velikim dovozom umaknjena oz. skrita od ceste, ob hiši se nahajata garaža za eno vozilo in nadstrešek za 2 vozili. Hitra nekajminutna povezava z avtom do centra mesta oz. z mestnim avtobusom št. 19B.

Vabljeni na ogled!

Pogoj prodajalca za sklenitev posla: Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2 % prodajne cene.

Prikaži več

Podatki o nepremičnini

  • Lokacija: Ljubljana, Rudnik
  • Vrsta nepremičnine: Hiša
  • Tip nepremičnine: Samostojna
  • Velikost: 218.5 m2
  • Parcela: 2178 m2
  • Zgrajeno: 1978
  • Adaptacija: 2009
  • Šifra: PH1178

Karakteristike nepremičnine

Kontakt agenta

Mojca Erčulj

Licenca: 02138

Kontaktirajte agenta za ogled