Sodobna, nizkoenergijska hiša proizvajalca Lumar.

Ljubljana okolica

Samostojna Hiša Prodaja

 • 2012
 • 249 m2

Opis nepremičnine

Prodamo sodobno in funkcionalno enodružinsko hišo, ki z odprto tlorisno zasnovo zagotavlja udobje in kvalitetno domovanje sodobne družine. Hiša je delo priznanega arhitekturnega biroja SONO arhitekti in je bila po izboru revije Hiše leta 2013 izbrana med 50 najlepših h...

Prodamo sodobno in funkcionalno enodružinsko hišo, ki z odprto tlorisno zasnovo zagotavlja udobje in kvalitetno domovanje sodobne družine. Hiša je delo priznanega arhitekturnega biroja SONO arhitekti in je bila po izboru revije Hiše leta 2013 izbrana med 50 najlepših hiš iz vsega sveta zgrajenih v obdobju treh let. Zgrajena je bila leta 2012, stoji na parceli velikosti 1.036 m2. Hiša je premišljeno umeščena v prostor, tako da ponuja prekrasne poglede na zeleno okolico, Vrhniko, hribovje in nudi veliko zasebnosti stanovalcem, saj je brez stika z neposrednimi sosedi.

Hiša je nizkoenergijska, proizvajalca Lumar in obsega tri etaže (P+N+M), skupne tlorisne površine 249 m2. V pritličju, ki je z zadnje strani vkopan, se nahajajo prostorna vhodna avla (16,70 m2), pralnica (9 m2), kurilnica (7,40 m2) in garaža (45,40 m2) za dva avtomobila s prostorom za kolesa in športno opremo (11,10m2). V prvo nadstropje vas popeljejo čudovite monolitne stopnice v črni barvi, izdelane v stari tehniki teraco.

V prvem nadstropju se nahajajo dnevni del z jedilnico in kuhinjo (skupaj 56,20 m2). Neposredno ob kuhinji je shramba (4,20 m2). Bivalni del hiše se odpira proti vrtni strani, skozi velike steklene površine vstopa v notranjost hiše narava. Iz tega dela hiše izstopate neposredno na vrtni stran, kjer se nahaja tudi letna kuhinja in dva ločena prostora za posedanje; en pod steklenim nadstreškom in en ob letni kuhinji.

V prvem nadstropju je tudi glavna spalnica (13,60 m2) z garderobno sobo (6,50 m2) in lastno kopalnico (6,50 m2), pisarna (8,10 m2) in WC za goste (3,60 m2). V mansardi oz. v galeriji hiše se nahajata dve otroški sobi (vsaka 13,30 m2) in otroška kopalnica (8,40 m2).

Hiša ima modern odprt tloris, ki deluje izredno povezovalno. Strop dnevnega dela se razteza v dve višini in skupaj z moderno oblikovanim kaminom tvori čudovit prostor za združenje. V hišo so vgrajeni materiali višjega cenovnega razreda. Pohištvo v hiši je minimalistično. Drzno oblikovana fasada je kombinacija temnih barvnih odtenkov in naravne teksture macesnovega lesa.

Ogrevanje je talno, s toplotno črpalko zrak voda. Vodovodni sistem ima vgrajeno posebno črpalko za kroženje tople vode. Talna obloga, razen v kopalnicah, je epoksi, ki poudari minimalizem in čiste linije hiše. Večina pohištva je vgrajenega, izdelanega po meri. Zunanje žaluzije in screen roloji so na električni pogon. Luči so vgradnje, notranja vrata so izdelana po meri, s skritimi nasadili in magnetnim zapiranjem. Hiša ima ogrevno dovozno pot, tako da pozimi ni potrebno odmetavati snega.

Prostoren vrt nudi nešteto možnosti za druženje, igro in preživljanje prostega časa. V neposredni okolici hiše pa so številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa (izvir Ljubljanice, Vrhniška Planina, stadion, bazen v Logatcu, …). Hiša je 15 minut oddaljena od Ljubljane.

Vabljeni k ogledu!

 

Prikaži več

Podatki o nepremičnini

 • Lokacija: Ljubljana okolica
 • Vrsta nepremičnine: Hiša
 • Tip nepremičnine: Samostojna
 • Velikost: 249 m2
 • Parcela: 1036 m2
 • Zgrajeno: 2012
 • Stanje: Novejša gradnja
 • Šifra: PH02638PT

Karakteristike nepremičnine

 • Dodatno
  Balkon Vrt Terasa Parkirišče Pokrito parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  Toplotna črpalka

Kontakt agenta

Predrag Todić

Licenca: 00615

Kontaktirajte agenta za ogled