Na Igu- blizu Ljubljane, posredujemo pri prodaji zazidljive parcele...

Ljubljana okolica

Zazidljiva Parcela Prodaja

  • 2366 m2

100,0 €/m2

Opis nepremičnine

Na Igu v vasi StajeNa Igu v vasi STAJE, posredujemo pri prodaji zazidljivega zemljišča (stavbno zemljišče), v velikosti 2.366 m2, z že izdelanim projektom moderne vile v naravi, na izjemni lokaciji saj je na hribčku kjer ima prekrasen razgled.S parcele se pogled razširi na celotno okolico na bližnji Krim in vse do Julijskih Alp ter do Karavank.Je tik ob zelenem pasu in robu naselja, umeščena v gozd, skozi cel dan je obsijana s soncem, saj je obrnjena na jug. Vsi priključki so v bližini, in dostop z že asfaltirane občinske ceste.Parcela ponuja različne možno...

Na Igu v vasi Staje

Na Igu v vasi STAJE, posredujemo pri prodaji zazidljivega zemljišča (stavbno zemljišče), v velikosti 2.366 m2, z že izdelanim projektom moderne vile v naravi, na izjemni lokaciji saj je na hribčku kjer ima prekrasen razgled.

S parcele se pogled razširi na celotno okolico na bližnji Krim in vse do Julijskih Alp ter do Karavank.

Je tik ob zelenem pasu in robu naselja, umeščena v gozd, skozi cel dan je obsijana s soncem, saj je obrnjena na jug. Vsi priključki so v bližini, in dostop z že asfaltirane občinske ceste.

Parcela ponuja različne možnosti glede gradnje samostojnih hiš in dvojčkov.

Izdelan projekt je premišljeno načrtovan, kot moderna vila v naravi, slednji ima možnost gradnjo nivojskega objekta.

Projekt  Staje, "Villa v naravi",  je prejel tudi arhitekturno nagrado:

Garaža za več vozil, klet, utility, fitnes studio, shramba, 3 x sanitarije, notranje stopnišče, jedilnica, kuhinja, dnevna soba in 6 x soba, neto velikost prostorov 359,78 m2, razgiban, pritlično in mansardno etažo, pohodne terase z možnostjo ozelenjevanja. Prav tako je dovršeno snovan s celodnevno svetlobo v prostorih hiše.

Zemljišče in njegova okolica, omogočata sproščen Zehn-ovski način življenja v naravi, hkrati pa ponuja bližino celotne infrastrukture. V neposredni bližini je Ig in Iški Vintgar.

Vljudno vabljeni.

Pogoj prodajalca za sklenitev posla: kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Prikaži več

Podatki o nepremičnini

  • Lokacija: Ljubljana okolica
  • Vrsta nepremičnine: Parcela
  • Tip nepremičnine: Zazidljiva
  • Velikost: 2366 m2
  • Parcela: 2366 m2
  • Šifra: PZ25718MP

Karakteristike nepremičnine

Kontakt agenta

Maša Pečar

Licenca: 02490

Kontaktirajte agenta za ogled