facebook pixel

Ljubljana okolica, Šmarje - Sap / prodano

2-sobno Stanovanje Prodaja

 • 2022
 • 59.47 m2

Opis nepremičnine

Stanovanje TIP B O1

Prijetno 2 sobno stanovanje v skupni izmeri 59,47 m2 obsega:

- predprostor 6,54 m2,

- WC 1,93m2

- kopalnica 5,21m2

- kuhinja/jedilnica/dnevna soba 33,41m2

- spalnica 12,39m2

SOSESKA SERENO – URBANA IZKUŠNJA SREDI NARAVE

Na obrobju Ljubljane, v središču kraja Šmarje - Sap, se gradi sodobno zasnovan poslovno-stanovanjski kompleks, imenovan Soseska Sereno. Gradnja dveh blokov, v katerih bo na voljo 20 oz. 24 stanovanj in 6 poslovnih prostorov v pritličju, bo zaključena predvidoma junija 2023. Bivanje v Soseski Sereno bo omogočilo pravo urbano izkušnjo sredi narave, čudovit pogled na bližnje zeleno gričevje in neomejene možnosti preživljanja prostega časa, hkrati pa zelo hiter dostop do prestolnice in njenega utripa življenja.

IZJEMNA LOKACIJA

Poslovno-stanovanjska bloka se nahajata na izjemni lokaciji v samem središču kraja Šmarje - Sap, ki je od Ljubljane oddaljen le 10 kilometrov in ima svoj avtocestni priključek ter tako omogoča odlično povezavo s prestolnico in hiter dostop do vseh poslovnih, trgovskih in kulturnih aktivnosti, ki jih Ljubljana ponuja. Stanovanja so odlična priložnost za bivanje družine, saj se šola in vrtec nahajata v neposredni bližini. Tudi trgovina, pošta, avtobusna in železniška postaja so praktično na dosegu roke. Kraj Šmarje - Sap je obdan s čudovito naravo, ki bo odprtih ust pustila tudi najbolj zahtevne ljubitelje sprehodov in teka v naravi. Možnosti za aktivno preživljanje prostega časa v naravi, na svežem zraku, so neomejene.

SODOBNA ZASNOVA

Projekt Soseska Sereno obsega dva poslovno-stanovanjska bloka z 20 oz. 24 sodobno zasnovanimi stanovanji in 6 poslovnimi prostori v pritličju. Stanovanja velikosti od 1,5-sobnega do 4-sobnega se bodo razprostirala v treh nadstropjih dveh blokov z dvigalom. Vsakemu stanovanju pripada pokrit balkon, stanovanja v najvišji etaži pa odlikuje prostorna terasa, na kateri boste lahko preživljali svoj prosti čas v prijetnem ambientu s čudovitim pogledom na naravo. V pritličju se bodo nahajali poslovni prostori, kjer je predvidena prijetna kavarna, lekarna, cvetličarna, pošta ali podobno, kar bo obogatilo ponudbo kraja in ustvarilo za prebivalce novo dogajanje in doživetja.

Stanovanjske površine vseh stanovanj so zasnovane tako, da bodo dosegle čim več kvalitetne naravne svetlobe ter stik z naravo, saj bodo nudile odprt pogled na okoliško gričevje in gozdove.

Vsakemu stanovanju bo pripadala shramba v kleti in 1 oz. 2 zunanji parkirni mesti s predpripravo za polnjenje električnih avtomobilov. Stanovalcem bo na voljo tudi skupna kolesarnica v kleti.

Med blokoma se bo razprostiral osrednji trg, na katerem se bodo lahko odvijale razgibane dnevne aktivnosti in manjše lokalne prireditve. S trga pa se bo dostopilo do predela, na katerem občina načrtuje ureditev parka, kjer se bodo lahko v svojem prostem času zabavali najmlajši.

Z materiali in barvami se bosta bloka poskušala približati obstoječi lokalni arhitekturi in krajinski podobi. Fasada je zasnovana je v svetlejših odtenkih, s čemer se bo vizualno ločila od temnejšega pritličja in mansarde.

POMEN BESEDE SERENO

Beseda Sereno pomeni mir, vedrina. Investitor bo s pozicijo in arhitekturo soseske končnemu kupcu ponudil prav to. Svetla stanovanja in stik z naravo bodo lastnikom nudili spokoj, medtem ko bo novozgrajeni center prinesel novo vedrino kraju.

PRIČELI SMO S PRODAJO STANOVANJ

Vabimo vas, da stopite v stik z nami, da vam pošljemo več informacij o projektu, stanovanjih, tlorisih in cenah.

Kontakt: 030-255-000

Prikaži več

Podatki o nepremičnini

 • Lokacija: Ljubljana okolica, Šmarje - Sap
 • Vrsta nepremičnine: Stanovanje
 • Tip nepremičnine: 2-sobno
 • Velikost: 59.47 m2
 • Nadstropje: 2
 • Balkon/Atrij/Terasa: 4.44 m2
 • Klet/Shramba: 5.51 m2
 • Zgrajeno: 2022
 • Stanje: Novogradnja
 • Šifra: PS25942PT

Karakteristike nepremičnine

 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacija

Kontakt agenta

Almir Osmanović

Licenca: 03483

Kontaktirajte agenta za ogled