Ljubljana okolica, Šmarje - Sap

3-sobno Stanovanje Prodaja

 • 2020
 • 72.64 m2

Opis nepremičnine

Stanovanje TIP C O2Posredujemo pri prodaji 3 sobnega stanovanja, ki se nahaja v projektu SOSESKA SERENO. Stanovanje v skupni izmeri 72,64m2 ima sledečo razporeditev: - vhod 7,78m2- dnevna soba, kuhinja in jedilnica 33,39m2- soba 10,84m2- spalnica 13,91m2- wc 1,51m2- kopalnica 5,21m2+- nadkrito parkirišče 12,50m2 Za vse, ki si želite bivanja v neposredni bližnini narave, a vam je hkrati pomembna dobra povezava s prestolnico in ostalo Slovenijo, bo na voljo nakup stanovanja v novem projektu SOSESKA SERENO. IZJEMNA LOKACIJAPoslovno-stanovanjska objekta ...

Stanovanje TIP C O2

Posredujemo pri prodaji 3 sobnega stanovanja, ki se nahaja v projektu SOSESKA SERENO. Stanovanje v skupni izmeri 72,64m2 ima sledečo razporeditev:

- vhod 7,78m2

- dnevna soba, kuhinja in jedilnica 33,39m2

- soba 10,84m2

- spalnica 13,91m2

- wc 1,51m2

- kopalnica 5,21m2

+

- nadkrito parkirišče 12,50m2

 

Za vse, ki si želite bivanja v neposredni bližnini narave, a vam je hkrati pomembna dobra povezava s prestolnico in ostalo Slovenijo, bo na voljo nakup stanovanja v novem projektu SOSESKA SERENO.

 IZJEMNA LOKACIJA

Poslovno-stanovanjska objekta se bosta nahajala v samem središču naselja Šmarje-Sap, ki ponuja izjemno lokacijo in dobro povezljivost. V pičli minuti se znajdete na avtocestnem priključku in le okoli deset minut vožnje vas loči do vseh poslovnih, trgovskih in kulturnih aktivnosti, ki jih ponuja Ljubljana.

V naselju samem je poskrbljeno za vse vsakodnevne potrebe – šola, trgovina, pošta, avtobusna in železniška postaja so praktično na dosegu roke. Le korak stran pa vas že čakajo zelena okolica in gozdne poti.

 

SODOBNA ZASNOVA

Projekt SOSESKA-SERENO bo obsegal dva poslovno-stanovanjska objekta, med katerima bo popestritev ponudil osrednji trg, ki bo omogočal razgibane dnevne aktivnosti in manjše lokalne prireditve, in preko katerega se bo ustvarjala navezava na park in otroško igrišče v zaledju.

V obeh objektih je zasnovano pritličje s poslovno dejavnostjo, ki bo še obogatila ponudbo javnih programov v naselju in tako ustvarjala svoj utrip. Predviden program obsega prijetno kavarno, lekarno, cvetličarno ali podobno. K stanovanjskih enotam bodo vključena parkirna mesta za avtomobile, kolesarnica in kletni prostori s shrambo.

Gabarit javnega pritličja bo pomaknjen navznoter, kar bo nudilo jasno in praktično dostopnost v objekte. Prav tako bo navznoter pomaknjena mansardna etaža z obsežnimi terasnimi prostori, tako da bo izkoristek ravne strehe kar največji. Z materiali in barvami se bosta objekta poskušala približati obstoječi lokalni arhitekturi in krajinski podobi mesta. Fasada je zasnovana je v svetlejših odtenkih, s čimer se bo vizualno ločila od temnejšega pritličja in mansarde.

Vsak od objektov bo poleg dveh poslovnih prostorov vseboval po 10 stanovanj, kar skupaj pomeni 20 stanovanj, od 1,5-sobnega do 4,5-sobnega. V zgornjih etažah bo možen nakup dupleks stanovanj z dnevnimi prostori v najvišji, terasni etaži, kar bo nudilo izvrsten ambient in prijetno preživljanje sončnih dni.

 

NOV DOM ZA VSE

SOSESKA SERENO bo vsem novim stanovalcem zagotovila vsakodnevno bivanje v dotiku narave, možnost gibanja na svežem zraku, vse potrebne javne programe ter aktivnosti na dosegu roke in izjemno povezavo do prestolnice.

Širok nabor različnih tipov in velikosti stanovanj bo nudil idealno izbiro za prav vsakogar, javni program s trgom in igriščem pa bo prinašal v sosesko nov utrip. 

Vabljeni na ogled.

Obveščamo vas o projektu SOSESKA SERENO, katerega zaključek gradnje je predviden konec leta 2021. Vsi objavljeni podatki o projektu so zgolj informativne narave. Nakup posameznih stanovanjskih enot bo mogoč po pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja in po sprejetju notarsko overjenih splošnih pogojev. 

Če želite biti med prvimi in si rezervirati svoje stanovanje nas kontaktirajte.

Z veseljem Vam bomo podali dodatne informacije glede projekta.

Prikaži več

Podatki o nepremičnini

 • Lokacija: Ljubljana okolica, Šmarje - Sap
 • Vrsta nepremičnine: Stanovanje
 • Tip nepremičnine: 3-sobno
 • Velikost: 72.64 m2
 • Nadstropje: 1
 • Balkon/Atrij/Terasa: 4.44 m2
 • Klet/Shramba: 5.29 m2
 • Zgrajeno: 2020
 • Stanje: Novogradnja
 • Šifra: PS25947PT

Karakteristike nepremičnine

 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija

Kontakt agenta

Predrag Todić

Licenca: 00615

Kontaktirajte agenta za ogled