facebook pixel

Ljubljana, Tabor / prodano

2,5-sobno Stanovanje Prodaja

 • 2023
 • 59.06 m2

Opis nepremičnine

Na elitni in iskani lokaciji v Ljubljani, na Taboru, bo v dveh vila blokih na voljo 27 stanovanj, ki bodo kupcem ponudila vse prednosti sodobnega bivanja, hkrati pa ohranila dušo.

 

SODOBNE REŠITVE V SOŽITJU S KULTURNO DEDIŠČINO

Vila bloka bosta oblikovana in usklajena s sosednjo staro meščansko vilo na naslovu Tabor 2, ki je varovana kot kulturna dediščina. Fasada objektov bo oblikovana sodobno in bo s sosednjim objektom ustvarjala prijetno simbiozo sodobne in zgodovinske gradnje.

Na voljo bo 27 stanovanj, v objektu A 11 in v objektu B 16. Etažnost objektov bo K+P+2N+M s podzemno garažo, ki bo povezovala sicer ločena objekta.  

V pritličju bodo atrijska stanovanja, obdana z zasajenim zelenjem.

Poleg garaž so v kletni etaži urejene tudi shrambe in kolesarnica.

Vhod za stanovalce je možen tako iz kletne kot iz pritlične etaže. Objekta sta dostopna preko glavnega vhoda in vetrolova iz pritličja.

Oblikovanje objektov, vključno s strešnimi okni, streho, fasado in frčadami je izvedeno skladno z zahtevami Zavoda za varstvo kulturne dediščine Slovenije (ZVKDS).

 

UDOBJE BIVANJA

Tlorisi stanovanj so skrbno izbrani, stanovanja merijo od 55 do 100 m2. V vsaki etaži objekta A bodo 3 stanovanja (2,5 in 3 sobna). Izjema je pritličje, kjer bosta samo dve stanovanji (2 in 2,5 sobno) zaradi uvozne rampe do garaž. V vsaki etaži objekta B bodo 4 stanovanja (od 2,5 do 5 sobnih). Pritlična stanovanja imajo urejene atrije pred stanovanji, ki so delno v raščenem terenu, z ozelenitvijo, delno pa na strešni plošči podzemne garaže s postavljenimi cvetličnimi koriti.

Ogrevanje v stanovanjih je talno, objekta sta priključena na ljubljanski vročevod, hlajenje bo urejeno s klimatsko napravo, urejeno je tudi prisilno prezračevanje.

Obloge tal v stanovanjih bodo izvedene z gotovimi parketi v bivalnih prostorih in keramiko v kopalnicah.

Vsa stanovanja v nadstropjih imajo urejene balkone.

V objektih je vgrajeno dvigalo, zato so vsi dostopi prilagojeni gibalno oviranim osebam. Vsaj dve stanovanji imata kopalnico prilagojenih dimenzij, v kateri je možno urediti sanitarni prostor brez ovir.

Objekta bosta ograjena z ograjo, dostop z vozili bo omogočen mimo drsnih dvoriščnih vrat, osebni dostop pa preko dvoriščnih krilnih vrat in tako stanovalcem omogočala visoko stopnjo zasebnosti in varnosti.

 

PRIJETNA ZUNANJOST

Vila bloka sta postavljena v ozelenjeno okolico, med njima pa je ustvarjena pohodna ploščad, ki je namenjena stanovalcem. Takoj za dovozom do objektov je urejen uvoz v podzemno garažo preko klančine, ter 4 zunanja parkirna mesta. Vozne površine so asfaltirane. Od tu naprej je urejen peš dostop do glavnih vhodov v oba objekta, ki se navezujeta na osrednjo ploščad. Osrednja ploščad je tlakovana, primerno osvetljena in urejena s klopmi za počivanje.

 

IZJEMNA LOKACIJA

Rezidenca bo locirana v neposredni bližini Sokolskega doma in športnega parka Tabor, le nekaj minut hoje do središča Ljubljane.

V radiju 150 m se nahaja Univerzitetni Klinični center Ljubljana, Poliklinika, ZD Ljubljana Center, trgovina in dežurna lekarna, ki deluje 24h dnevno.

V nekaj minutah boste prispeli tudi do nakupovalnega središča BTC in City park, ter na svež zrak na Golovec ali Ljubljanski grad.

 

Gradnja projekta se že odvija, predviden rok predaje stanovanj kupcem je konec leta 2023.

Prikaži več

Podatki o nepremičnini

 • Lokacija: Ljubljana, Tabor
 • Vrsta nepremičnine: Stanovanje
 • Tip nepremičnine: 2,5-sobno
 • Velikost: 59.06 m2
 • Nadstropje: 3
 • Balkon/Atrij/Terasa: 11.5 m2
 • Zgrajeno: 2023
 • Stanje: Novogradnja
 • Šifra: PS225634DJ

Karakteristike nepremičnine

 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacija

Kontakt agenta

Draško Jovićević

Licenca: 01009

Kontaktirajte agenta za ogled