facebook pixel

Hrvaška, Zambratija

3-sobno Stanovanje Prodaja

 • 2023
 • 75.66 m2

Opis nepremičnine

3-sobno stanovanje - G3

Stanovanje ima 61,71 m2 neto uporabne površine + nadkrito teraso v izmeri 13,95m2.

V ceno je vključeno 1 parkirno mesto.

Stanovanjsko naselje z 51 enotami, od tega 45 apartmajev in 6 hiš, ki se nahaja v prelepem obmorskem mestu Zambratija na Hrvaškem, je ambiciozen projekt s pogledom na morje, ki je načrtovan za dokončanje do konca leta 2024 oziroma začetek leta 2025. Cilj projekta je ustvariti privlačno in sodobno bivalno okolje za različne skupine prebivalcev, vključno s posamezniki, pari in družinami.

Lokacija projekta v Zambratiji je izbrana zaradi svoje izjemne naravne lepote in bližine morja. Prebivalci bodo lahko uživali v čudovitih pogledih na Jadran ter imeli enostaven dostop do plaž in rekreacijskih površin. Naselje bo ponujalo raznolike enote, vključno z modernimi stanovanji in hišami, ki bodo ustrezali različnim potrebam in željam prebivalcev.

Projekt je bil načrtovan z mislijo na udobje in potrebe uporabnikov, vključno s parkirnimi možnostmi in shrambami. Ob upoštevanju prostorskih omejitev in predvidenega prometa je zagotovljenih dovolj parkirnih mest, ki bodo zadostila zahtevam uporabnikov projekta.

Vsaka enota bo zasnovana s poudarkom na prostornosti, udobju in estetiki. Notranjost prostorov bo premišljeno oblikovana, da bo ustrezala sodobnemu načinu življenja, z uporabo kakovostnih materialov in oblikovalskih rešitev. Stanovanja bodo omogočala udobno in trajnostno bivanje.

Stanovanjsko naselje z 51 enotami v Zambratiji bo predstavljalo idealno kombinacijo naravnih lepot, sodobne arhitekture in udobnega bivanja. Projekt bo nudil privlačne domove za prebivalce ter prispeval k razvoju in rasti območja.

Gradnja je klasična, betonska.

Gretje in hlajenje je zagotovljeno s pomočjo klim, po želji se kupec lahko odloči tudi za talno gretje.

Po tleh je predvidena keramika, lahko pa se kupec odloči za kombinacijo keramika-parket.

Nakup je zaradi možnosti oddajanja zanimiv ne le za vse tiste, ki iščete sprostitev in kvalitetno bivanje, ampak je odlična priložnost tudi za vse investitorje.

 1. Obalna lega: Zambratija se nahaja ob čudoviti obali Jadranskega morja, kar je privlačno za tiste, ki iščejo nepremičnino blizu plaže in morskih aktivnosti. Prebivalci in obiskovalci lahko uživajo v čudovitih plažah, sončenju, kopanju, potapljanju in različnih vodnih športih.
 2. Naravne lepote: Ta območje Hrvaške je znano po svoji izjemni naravni lepoti. Območje ponuja slikovite razglede na morje, čiste plaže, kristalno čisto vodo in očarljivo sredozemsko pokrajino. To je privlačno za ljubitelje narave in tiste, ki si želijo mirnega okolja.
 3. Kulturna dediščina: V bližini Zambratije se nahajajo številna zgodovinska mesta in kulturne znamenitosti. Umag, ki je le nekaj kilometrov stran, je znan po svojem starem mestnem jedru, ki ga obkrožajo zgodovinski zidovi. Obstaja tudi bogata dediščina antične rimske kulture v regiji, ki jo lahko obiskovalci raziskujejo.
 4. Turistična infrastruktura: Zambratija je dobro razvita turistična destinacija, kar pomeni, da ima dobro infrastrukturo in številne storitve. Obstajajo restavracije, bari, trgovine, zabavni centri, športne objekti in druge storitve, ki bodo zadovoljile potrebe prebivalcev in obiskovalcev. To je pomembna prednost za tiste, ki si želijo udobja in enostavnega dostopa do storitev.
 5. Blizu mestnih središč: Čeprav je Zambratija mirna in sproščujoča, je hkrati tudi blizu živahnih mestnih središč. Umag je samo nekaj minut vožnje stran in nudi večje trgovine, zdravstvene ustanove, šole, kulturne dogodke in druge storitve. To je privlačno za tiste, ki želijo imeti bližino mestnih ugodnosti, vendar ostati v mirnem okolju obale.

Pokličite nas ali nam pišite na mail, kjer boste dobili več informacij o razpoložljivih enotah, njihovih specifikacijah, cenah in načrtih za prihodnost. Z veseljem vam bomo predstavili prednosti bivanja v tem stanovanjskem naselju ter vam ponudili vse potrebne informacije.

Za celoten projekt so izdani/sprejeti pogoji za delo, ki zajemajo ureditev kanalizacije, vhoda, požarnih sistemov,...).

Vabljeni!

Prikaži več

Podatki o nepremičnini

 • Lokacija: Hrvaška, Zambratija
 • Vrsta nepremičnine: Stanovanje
 • Tip nepremičnine: 3-sobno
 • Velikost: 75.66 m2
 • Nadstropje: 1
 • Balkon/Atrij/Terasa: 13.95 m2
 • Zgrajeno: 2023
 • Stanje: Novogradnja
 • Šifra: PS30583AO

Karakteristike nepremičnine

 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacija

Kontakt agenta

Almir Osmanović

Licenca: 03483

Kontaktirajte agenta za ogled