DVOJČEK GLINCE PODUTIK

Ljubljana, Šiška

Opis nepremičnine

Obveščamo vas o projektu DVOJČEK GLINCE PODUTIK katerega začetek gradnje je predviden v začetku leta 2019. Vsi objavljeni podatki o projektu DVOJČEK GLINCE PODUTIK so zgolj informativne narave. Nakup posameznih stanovanjskih enot bo mogoč šele po pridobitvi pravnomočnega gradbenega ...

Obveščamo vas o projektu DVOJČEK GLINCE PODUTIK katerega začetek gradnje je predviden v začetku leta 2019. Vsi objavljeni podatki o projektu DVOJČEK GLINCE PODUTIK so zgolj informativne narave. Nakup posameznih stanovanjskih enot bo mogoč šele po pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja in po sprejetju splošnih pogojev.

LOKACIJA:

Območje se nahaja v predelu Ljubljane  Podutik - Glince, ki je dobro poznano po urejenem in mirnem urbanem okolju z odlično povezljivostjo s centrom mesta in hkrati z mirnostjo primestnega življenja. je To območje je kvalitetno urbanizirano z zmerno ali nižjo gostoto poselitve in infrastrukturo na najvišjem nivoju. V zaledju območja je hkrati zelo raznolika naravna geografija, ki obsega gozdnat, hribovit teren, privlačen za dnevne izlete in rekreacijo (vznožje Toškega čela). Podutik se nahaja 6 km od centra mesta Ljubljana.

Parcela je komunalno urejena s priključki na vodovod, plinovod, meteorno in sanitarno kanalizacijo. Ob robu parcele potekata elektrovod in telekomunikacijski vod.

Odlična lokacija le 300 metrov do AC in Ljubljanske obvoznice, mestnega prometa št 5, trgovine pošte, OŠ, vrtec... Lokacija je zanimiva za vse starosti in družine, saj mesto nudi potrebno infrastrukturo in lepo naravo za dejavnosti na prostem, ki skupaj zagotavljata visok življenski standard.

Enodružinski dvojček se bo nahajal ob Cesti Andreja Bitenca v vrzeli med obstoječima objektoma CAB 117 in CAB 125, v območju obstoječe stanovanjske soseske Glince. 

TEHNIČNI OPIS

Predvidena je gradnja dvojčka (dveh stanovanjskih enot), ki sta zasnovana kot troetažni objekt (P+N+T). V pritličju so predvideni bivalni prostori, katere odlikuje odprt tloris, ki se nadaljuje v atrij. V pritličju so tudi pomožni prostori kot so utility, kopalnica, shramba in predsoba. Vse tri etaže so med seboj povezane z enoramnim stopniščem. V prvi etaži so predvideni prostori za otroke (3 spalnice) s skupno kopalnico. Zgornja etaža (terasna etaža) pa je predvidena za starše, ima lastno veliko kopalnico, garderobno sobo in teraso, ki jo odlikuje odličen razgled.

Dvojčka sta zasnovana moderno - v smislu zunanjega izgleda fasade kot tudi umestitev etažnih volumnov, ki objekt z dodajanjem in odvzemanjem ustvarjajo zanimiv in poseben. Dvojčka bosta grajena po nizkoenergijskih standardih- za ogrevanje in hlajenje objektov bo skrbel talni temperaturni sistem. Tega napaja toplotna črpalka. Prezračevanje bo urejeno z rekuperacijskih sistemom. Naravno prezračevanje z odpiranjem oken se v sodobni gradnji umika prisilnemu prezračevanju, ki zagotavlja energijske prihranke in predvsem boljšo kvaliteto bivanja.

 

Prikaži več

Nepremičnine

ŠifraOznakaPovršinaStatusTloris
PH3034PTHiša, Dvojček211.2 m2Prosto
PH3033PTHiša, Dvojček210.91 m2Prosto

Kontakt agenta

Nataša Osojnik

Licenca: 02403

Kontaktirajte agenta za ogled