ENOSTANOVANJSKA HIŠA - VELIKI LOČNIK

Ljubljana okolica, Velike Lašče

Opis nepremičnine

V Velikem Ločniku nad Želimljami prodajamo dve energetsko učinkoviti hiši grajeni po najnovejših tehničnih standardih s kakovostnimi materiali, kar zagotavlja visoko kakovost bivanja. Lokacija je mirna, sončna in nudi lep razgled na okolico in naravo. Na zemljišču sta dve arh...

V Velikem Ločniku nad Želimljami prodajamo dve energetsko učinkoviti hiši grajeni po najnovejših tehničnih standardih s kakovostnimi materiali, kar zagotavlja visoko kakovost bivanja. Lokacija je mirna, sončna in nudi lep razgled na okolico in naravo. Na zemljišču sta dve arhitekturno in po zunanji ureditvi enaki hiši, ki predstavljata zaključeno celoto. V pritličju bivalnega dela se nahaja vhodni prostor z garderobo, wc, shramba, utility in osrednji bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico z velikimi panoramskimi okni ter drsnimi vrati. Bivalni del ima veliko streklenih površin zato so prostori v hiši izjemno svetli, skozi široka drsna vrata se odpira prehod na veliko teraso, ki se nadaljuje v urejen vrt ali zelenico. Kot senčila so predvidene zunanje alu žaluzije krpan.

Hiši sta klasični gradnji z modularnimi opečnimi bloki in armiranobetonskimi vezni, ostrešje je leseno. Fasada naj bi bila v nevtralnih, morda rahlo pastelnih tonih v kombinaciji z visoko kakovostnimi lesenimi okenskimi in vratnimi okvirji ter lesenimi poudarki na fasadi. Tudi obdelava nadstreška in garažnega dela je predvidena v lesu. Dvokapna streha s slemenom v smeri V-Z. Uredi se lahko ostrešje z vidnimi tramovi ali kot galerija ter s tem pridobi dodatna bivanjska površina.

Kot vir ogrevanja je predvidena sodobna toplotna črpalka sistema voda - zrak, talno gretje, dodatno morda sončni paneli. Objekt je do 3. podaljšane faze izveden v skladu s standardi A1, ki lastniku omogoča pridobitev subvencij Eko Sklada v višini skoraj 13.000 € nepovratnih sredstev. 

Za informacije ali voden ogled me kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali.

Kupec ne plača provizije.

Prikaži več

Nepremičnine

ŠifraOznakaPovršina brutoPovršina netoCenaStatusTloris
PH25564DPHiša, Samostojna221.84 m2228.000 €Prosto
PH25564DDPHiša, Samostojna221.84 m2245.000 €Prosto

Kontakt agenta

Domen Plestenjak

Licenca: 02867

Kontaktirajte agenta za ogled