NOVOGRADNJA: Več o projektuNOVOGRADNJA - samostojna hiša Vižmarje

Ljubljana, Vižmarje

Dvojček Hiša Prodaja

 • 2019
 • 140.1 m2

Opis nepremičnine

V novozgrajenem naselju - DRUŽINSKE HIŠE KOPOŠEVO - prodamo enoto dvojčka (3)  v neto izmeri 140,12 m2, ki ji pripada 288 m2 zemljišča. Je enota dvojčka v nizu skupaj s samostojno hišo, dvojčkom in dvemi trojčki kar skupaj obsega 12 enostanovanjskih enot.Na volj...

V novozgrajenem naselju - DRUŽINSKE HIŠE KOPOŠEVO - prodamo enoto dvojčka (3)  v neto izmeri 140,12 m2, ki ji pripada 288 m2 zemljišča. Je enota dvojčka v nizu skupaj s samostojno hišo, dvojčkom in dvemi trojčki kar skupaj obsega 12 enostanovanjskih enot.

Na voljo sta 2 enoti dvojčka z enakimi neto bivalnimi izmerami in s pripadajočimi zemljišči med 283m2 do 288m2.

Enote bodo zgrajene in prodajane v III. podaljšani gradbeni fazi (objekt zaprt, urejena zunanja ureditev, fasada, stavbno pohištvo in streha).

V pritličju se nahajajo: velik dnevni prostor z integrirano jedilnico in stopnicami, kuhinja ter servisni del z dnevnimi sanitarijami ter garderoba. V nadstropju je dnevna soba, glavna spalnica s kopalnico, kot opcija je izvedljiva delovna soba namesto spalnice ter utility. V izkoriščenem podstrešju sta predvideni 2 otroški spalnici in kopalnica, v primeru delovne sobe v nadstropju pa se namesto ene otroške sobe izvede glavno spalnico. Otroški sobi se lahko tudi združita. Predvideni sta dve ločeni kopalnici in en dnevni wc. Komunikacija znotraj objekta je predvidena po enoramnem stopnišču.

Vsi prostori so ogrevani s toplotno črpalko, ki je locirana v pritličju in sicer v tehničnem prostoru pod stopnicami. V kuhinjah je predviden prostor za električno ali plinsko kuhalno ploščo, pečico, hladilnik in napo. Zunanji prostori obsegajo pokriti vhodni prostor z dvemi parkirnimi mesti. Vsi stanovanjski objekti imajo zunanji tlakovani prostor - teraso in  zelenico oz. vrt. Samostojna hiša se z dnevnim prostorom odpira proti jugu.

Notranje stopnice v pritličju so AB izvedbe, z lesenimi nastopnimi ploskvami in čeli. Notranje stopnice iz nadstropja v podstrešje pa so montažne izvedbe. Predvideni sta dve opciji: lesena konstrukcija in lesene nastopne ploskve ali jeklena podkonstrukcija in lesene nadstopne ploskve. Ta stopniščna rama nima čel in omogoča pogled ter prehajanje svetlobe. Ograja stopnic je v leseni ali kovinski izvedbi, odvisno od izvedbe stopniščne rame. Ograja v nadstropju je predvidena kot vertikalne lamele, od tal do stropa.

Predviden je tankoslojni omet v sivem odtenku. V pritličnem deli, pri vhodu, je predvidena fasada z oblogo iz macesnovih lesenih letvic na leseni ali alu podkonstrukciji. Streha je pokrita s trapezno pločevino na leseni podkonstrukciji. 

Območje leži na ravnem travniku v obstoječem naselju v Vižmarjih. Na vzhodni strani je obstoječa Kozlarjeva pot, na zahodni strani pa se travnik nadaljuje med naseljem in železnico. Lokacija je odlično povezana z mrežo LPP (linija 1, 8, 15), locirana 3 minute od avtoceste Ljubljana-Koper in Šentviškega predora. Prav tako so v bližini vrtci, šole, zdravstveni dom, knjižnica, trgovine in narava. Predvidena je tudi izgradnja otroškega igrišča v neposredni bližini soseske.

Razpolagamo tudi s 3D vizualizacijo, ki si jo lahko ogledate od doma tudi z VR očali v virtualnem pogledu - za več informacij povprašajte na tel: 030 313 003 (ga. Irena Stok).

Vabljeni k ogledu.

 

Prikaži več

Podatki o nepremičnini

 • Lokacija: Ljubljana, Vižmarje
 • Vrsta nepremičnine: Hiša
 • Tip nepremičnine: Dvojček
 • Velikost: 140.1 m2
 • Parcela: 288 m2
 • Zgrajeno: 2019
 • Stanje: Novogradnja
 • Šifra: HP3017IS

Karakteristike nepremičnine

 • Dodatno
  Vrt Terasa Pokrito parkirišče Parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Lega
  Jug
 • Dovoljenja
  Gradbeno dovoljenje

Kontakt agenta

Irena Stok

Licenca: 01713

Kontaktirajte agenta za ogled