Zaposlite se

Kot uspešno podjetje v svetu nepremičnin podpiramo kvalificirane strokovnjake na tem področju. Zato Vam ponujamo atraktivna izobraževanja in zaposlitev s perspektivo. Pridružite se nam!

IZOBRAŽEVANJE S PRIHODNOSTJO

Naj si bo Vaša prva služba ali preusmeritev v poklicu, se za Vas začenja zanimivo obdobje v življenju. Naučili se boste veliko novega, spoznali boste nove ljudi, sodelavce, prijatelje. V Vašo prihodnost boste zrli z uspešno poslovno kariero in obsežnim znanjem o nepremičninskem trgu.

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE?

  • razgiban poklic v prijetnem delovnem okolju,
  • sodobno opremljeno in fleksibilno delovno okolje,
  • timska naravnanost,
  • pridobivanje izkušenj s področja trženja, prava, financ, davkov, gradbeništva, arhitekture, zgodovine, umetnosti in psihologije posredništva nepremičnin in
  • izobraževanje na področju nepremičninskega managementa.

KAJ PRINESETE VI

Nepremičnine so vaša strast in ljubite akcijo? Ste hitri v razmišljanju in odločni, kadar gre za doseganje rezultatov? Očarljivost je Vaše drugo ime in sproščenost zaščitni znak? Postanite del našega tim! Agencija Ljubljana nepremičnine je specializirani agent za prodajo, nakup, oddajo in najem nepremičnin v Ljubljani in tujini in potrebuje odkrepitev tima z osebo kot ste Vi. Priključite se mlademu timu, ki stremi k novim rešitvam in ima veselje do dela.

Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko 080 81 81 ali nam pišite na info@ljn.si.