PALAČA IN VILA SCHELLENBURG

Ljubljana, Center

Opis nepremičnine

Na edinstveni lokaciji,  v neposredni bližini najpomembnejših družbenih, kulturnih, poslovnih in trgovskih stavb v središču slovenske prestolnice Ljubljane, bo kmalu zaživel nov projekt – palača in vila  Schellenburg. Zavzemal bo edinstven položaj v smislu najvišjih življenjskih in delovnih standardov.Lokacija bo kupcem omogočala vsakodnevni stik z naravo in mestnim utripom. Lahko se bodo sprehodili do čudovitega mestnega jedra, odpravili na daljši sprehod na bližnji hrib Rožnik in se rekreirali v največjem mestnem parku Tivoli. Projekt...

Na edinstveni lokaciji,  v neposredni bližini najpomembnejših družbenih, kulturnih, poslovnih in trgovskih stavb v središču slovenske prestolnice Ljubljane, bo kmalu zaživel nov projekt – palača in vila  Schellenburg. Zavzemal bo edinstven položaj v smislu najvišjih življenjskih in delovnih standardov.

Lokacija bo kupcem omogočala vsakodnevni stik z naravo in mestnim utripom. Lahko se bodo sprehodili do čudovitega mestnega jedra, odpravili na daljši sprehod na bližnji hrib Rožnik in se rekreirali v največjem mestnem parku Tivoli.

 

Projekt Schellenburg bo obsegal dve ločeni stavbi, VILO SCHELLENBURG in PALAČO SCHELLENBURG, s skupno bruto površino 52.720 m2. 

 

- 15 stanovanj v Villi (pritličje + 5 nadstropij)

- 110 stanovanj v Palais (pritličje + 7 nadstropij)

- 24h concierge service in varovanje

Stanovanja bodo osnovno opremljena in se bodo prodajala prazna (z osnovno razsvetljavo), opremljena bo kopalnica (kad, tuš, umivalniki, …).

Ob palači, proti Gosposvetski cesti se bo nahajal hotelski objekt.

 

Skupno bosta torej vila in palača Schellenburg vsebovali 125 stanovanj ter 276 garažnih mest v podzemni garaži.  Večina stanovanj bo večjih od 100 kvadratov, najmanjše pa bo merilo 62 kvadratnih metrov. Največje stanovanje pa bo merilo celo 400 kvadratnih metrov.

 

 

Obveščamo vas o projektu SCHELLENBURG. Vsi objavljeni podatki o projektu so zgolj informativne narave. Nakup posameznih stanovanjskih enot bo mogoč šele po pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja in po sprejetju splošnih pogojev. 

 

Prikaži več

Kontakt agenta

Predrag Todić

Licenca: 00615

Kontaktirajte agenta za ogled